TURISME FAMILIAR A LES CASES DE PINETA I CLAVEROL

Dues cases condicionades per passar uns dies d’esbarjo o vacances amb la família o un grup de famílies.

ACTIVITATS AMB LA FAMÍLIA A PINETA

Organitzem activitats per a tota la família (jocs, tallers, cançons, excursions..) per passar uns dies junts, compartint-los amb altres famílies i amics. Les activitats estan dinamitzades per un grup de monitors i monitores, que us acompanyaran en tot moment i ajudaran a passar-ho d’allò més bé!!

També podem oferir activitats amb monitors en altres cases: no dubteu a preguntar-nos-ho.


GRUPS

GRUPS DIVERSOS

Les dues cases disposen d’espais amplis amb terra de fusta i adaptats acústicament, per poder-hi acollir grups de teatre, dansa, gimnàstica, ioga, tai-xi, pregària, corals, orquestres, etc...

GRUPS D'ESPLAI I ESCOLTISME

Els espais de la casa, tant els exteriors com els interiors, estan pensats per a grups d'esplai i escoltisme. La Casa de Pineta pot acollir grups molt nombrosos, de fins a 300 persones, que es poden agrupar per edats, amb pisos i sales independents, etc. La casa de Claverol pot acollir fins a un màxim de 32 persones.

Ideal per a grups petits que vulguin disposar de cuina pròpia.

GRUPS ESPORTIUS

La casa de Pineta ofereix moltíssimes possibilitats per a grups esportius, per fer-hi estades d’estiu i primavera, esports d’aventura, excursions, entrenaments, reunions, trobades o intercanvis. A l’hivern, atesa la proximitat de les pistes d’esquí de Piau Engaly, és ideal per practicar esports d’hivern a les pistes més altes de tot el Pirineu.

PODEU CONSULTAR ALGUNES DE LES CASES SELECCIONADES PER NOSALTRES